Search
Close this search box.

دانشگاه مازندران

فهرست مطالب

معرفی

مدرسه عالی علوم اقتصادی واجتماعی بابلسر در سال ۱۳۴۹ و با همکاری دانشگاه هاروارد به منظور تربیت نیروی انسانی متخصص در رشته های اقتصاد، حسابداری و امور مالی، اقتصاد اجتماعی و حقوق کار و با نام “مدرسه عالی علوم اقتصادی و اجتماعی” به صورت یک مؤسسه غیر انتفاعی در مکان هتل بزرگ بابلسر(ساختمان مرکزی فعلی دانشگاه مازندران) تأسیس شد.
درنخستین نیمسال فعالیت که ازبهمن ماه ۴۹ آغازشد،۳۰۰دانشجو و درنیمسال بعدی یعنی ترم پاییزی سال ۱۳۵۰، ۶۰۰ دانشجوپذیرفته شدند و استادانی تمام وقت ونیمه وقت مشغول تدریس شدند. بدین ترتیب مدرسه عالی علوم اقتصادی واجتماعی به علت مدیریت آموزشی خوب پس ازچندسال بصورت یکی ازمدارس عالی مهم ایران درآمد.
دانشگاه مازندران که هم اکنون بزرگترین مرکز آموزش عالی در این استان به شمار می‌رود، دارای سابقه‌ای بالغ بر ۴۳ سال است که هسته اولیه آن را مدرسه عالی علوم اقتصادی و اجتماعی، مدرسه علوم کشاورزی ساری، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، مرکز تربیت دبیر فنی نوشیروانی بابل و مرکز تحصیلات تکمیلی بابلسر تشکیل داده‌اند.
در تاریخ ۲۶ شهریور سال ۱۳۵۸ و با تصویب شورای عالی انقلاب از ادغام این مراکز، دانشگاه مازندران به صورت رسمی تاسیس و در طی سال‌های اخیر رشد قابل توجهی در هر دو عرصه کمی و کیفی داشته است.
​​​​طرح‌ توسعه‌ همه‌ جانبه‌ دانشگاه مازندران‌در شهر بابلسر در زمینی به مساحت ۱۶۰ هکتار اجرایی شد و حدود ۱۳۰هزار مترمربع فضای آموزشی،کمک آموزشی، پژوهشی، رفاهی و خوابگاهی، اداری وفرهنگی طی ۴۳ ساله گذشته ساخته شده و در اختیار دانشگاهیان ‌قرارگرفت.

رتبه بندی

در نسخه جاری رتبه‌بندی نیچر ایندکس که از تاریخ اول دسامبر ۲۰۲۱ تا ۳۰ نوامبر ۲۰۲۲ را در بر می‌گیرد، دانشگاه مازندران با ۵ عدد و با سهم برابر ۳.۰۸۹ ، از میان ۹۵ سازمان ایرانی(موسسات و دانشگاه-ها)، در جایگاه ۱۰ اُم رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات کشور قرار گرفته است.

تصاویر دانشگاه

امکانات رفاهی

دانشگاه و مراکز آموزشی برای راحتی هر چه بیشتر دانشجویان در مدت زمان تحصیل خود، امکانات متنوعی را در اختیار دانشجویان قرار می‌دهند. غذاخوری‌های دانشگاه، ورزشگاه و سالن ورزشی، درمانگاه‌ها مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان و اردوهای دانشجویی از جمله این امکانات هستند.

لیست خوابگاه‌های دانشگاه:

_خوابگاه شهید نواب صفوی: خوابگاه اعضای هیات علمی و پسران در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری

_خوابگاه حضرت زینب(س): خوابگاه دختران در تمامی مقاطع تحصیلی

_خوابگاه امام حسین(ع): خوابگاه پسران برای دوره کارشناسی

_سراهای دانشجویی خودگردان

دانشکده ها

_دانشکده الهیات و معارف اسلامی
_دانشکده حقوق و علوم سیاسی
_دانشکده شیمی
_دانشکده علوم اقتصادی و اداری
_دانشکده علوم انسانی و احتماعی
_دانشکده علوم ورزشی
_دانشکده علوم ریاضی
_دانشکده علوم پایه
_دانشکده علوم دریایی و محیطی
_دانشکده مهندسی و فناوری
_دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی
_دانشکده میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
_دانشکده هنر و معماری

رشته ها

<p>_علوم قرآن و حدیث
_فقه و مبانی اسلامی
_معارف اسلامی
_فلسفه و کلام اسلامی
_فیزیولوژی
_بیومکانیک ورزشی
_علوم سیاسی
_حقوق
_حسابداری
_علوم اقتصادی
_مدیریت
_علوم اجتماعی
_جغرافیا
_علوم تربیتی
_مدیریت جهانگردی
_زیست شناسی
_زیست شناسی سلولی و مولکولی
_فیزیک
_ریاضی
_آمار
_مهندسی نرم افزار
_مهندسی برق
_مهندسی مکانیک
_مهندسی عمران
_مهندسی فناوری اطلاعات
_مهندسی شهرسازی
_صنایع دستی
_فیزیک دریا
_شیمی دریا
_زیست شناسی دریا
_باستان شناسی
_گردشگری
_مردم شناسی
_هنر‌های صناعی
_زبان و ادبیات انگلیسی
_آموزش زبان انگلیسی

شرایط پذیرش

برای ثبت درخواست باید ۹ گام را طی کنید که در هر گام باید اطلاعات زیر را وارد کنید:

  • گام اول – اطلاعات شخصی: در این مرحله لازم است اطلاعات شخصی خود را در کادر های مربوطه وارد کنید.
  • گام دوم- انتخاب اولویت های تحصیلی: در این مرحله پس از انتخاب مقطع تحصیلی مورد نظر می توانید از بین رشته ها حداکثر ۳ رشته را به ترتیب اولویت خود انتخاب کنید. لازم به ذکر است که پذیرش شما بر اساس اولویت هایی که خودتان مشخص می کنید صادر می شود و بدیهی است که پذیرش در هر یک از اولویت ها تنها امکان تحصیل در همان اولویت را برای شما فراهم می کند.
  • گام سوم- اطلاعات سوابق تحصیلی: در این مرحله اطلاعات مربوط به سوابق تحصیلی تمام مقاطعی که در آن تحصیل کرده اید از مقطع دبیرستان به بعد را وارد می کنید؛ در صورت تحصیل کردن چندباره در یک مقطع می توانید کادر مربوط به اطلاعات آن را اضافه کنید.
  • گام چهارم – میزان تسلط بر زبان ها: در این مرحله میزان تسلط خود بر زبان های مشخص شده را با توجه به رشته ای که انتخاب کرده اید تعیین می کنید؛ لازم به ذکر است که تمام رشته های تحصیلی ارائه شده در دانشگاه مازندران به زبان های فارسی یا انگلیسی ارائه می شوند.
  • گام پنجم – اطلاعات معرف: اگر شخص حقیقی یا حقوقی شما را به دانشگاه مازندران معرفی کرده است اطلاعات وی را در این مرحله وارد نمایید.
  • گام ششم – انتشارات: اگر مقاله و یا کتابی را منتشر و چاپ کرده اید در این قسمت می توانید اطلاعات مربوط را وارد کنید.
  • گام هفتم – آشنایان ایرانی: اگر از اعضای خانواده ی شما و یا دوستان شما فرد یا افراد ایرانی وجود دارند و در ایران حضور دارند می توانید مشخصات ایشان را در این مرحله وارد نمایید.
  • گام هشتم – اطلاعات خانواده: در این مرحله اطلاعات درخواست شده در مورد خانواده ی خود را وارد نمایید.
  • گام نهم – بارگذاری مدارک: در این مرحله مدارک مورد نیاز برای درخواست ثبت نام را آپلود کنید.
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *