Search
Close this search box.

دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی

فهرست مطالب

معرفی

دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی براساس مصوبه شورای معاونین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر تأسیس موسسه آموزش عالی در حوزه توانبخشی، سلامت اجتماعی و روانی پایه‌گذاری شده‌است. اساسنامه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در تاریخ ۷۱/۸/۹ با تصویب شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور رسماً تأسیس گردید.

فعالیت دانشگاه علوم توانبخشی در ابتدا، با ایجاد گروه آموزشی مددکاری اجتماعی آغاز شد و به تدریج گسترش یافت تا اینکه، درحال حاضر با برخورداری از ۲۳ گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات و همچنین بهره مندی از توان علمی بیش از ۱۵۰ عضو هیئت علمی در تعلیم و تربیت یک هزار و ۷۰۰ دانشجو که ۶۵% آنان در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل می باشند، فعالیت می کند. این دانشگاه یکی از معتبرترین دانشگاه های علوم پزشکی ایران است.

در حال حاضر ۱۷۷۶ دانشجو و ۱۵۸ استاد در این مرکز مشغول فعالیت می باشند.بر اساس تحلیلهای انجام شده این مرکز تاکنون ۲۰۵۱ مقاله علمی در نشریات و همایشهای داخلی منتشر نموده است.دانشگاه علوم توانبخشی صاحب امتیاز و ناشر ۴ مجله تخصصی است و تا کنون ۱۲ همایش توسط دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شده است. علاوه بر این تاکنون ۳۸۶۳ مقاله معتبر بین المللی نیز از این مرکز استخراج شده است.در سال ۱۴۰۲ پژوهشگران دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بیشترین مقالات خود را با کلیدواژه های «IRAN» و «ایران» منتشر نموده اند.

رتبه بندی

در میان دانشگاه‌های کوچک مقیاس جهان هم که شامل دانشگاه‌های با تعداد کمتر از ۵ هزار دانشجو می‌شود نیز دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی توانست رتبه ۵۴ را به خود اختصاص دهد.بر اساس رتبه بندی تایمز که هر ساله منتشر می‌شود در سال ۲۰۲۳ به تعداد ۱۳ شاخص عملکردی برای دانشگاه‌ها درنظر گرفته شده است که دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی توانست رتبه اول در کشور را در میان دانشگاه‌ های کوچک مقیاس کسب کند.

تصاویر دانشگاه

امکانات رفاهی

  • کتابخانه
    سالن های ورزشی
    سالن آمفی تئاتر
    رستوران
    بوفه 

دانشکده ها

  • دانشکده علوم توانبخشی
    دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان
    دانشکده سلامت اجتماعی
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *