Search
Close this search box.

دانشگاه صنعتی ارومیه

فهرست مطالب

معرفی

این مرکز در سال ۱۳۸۵ بعنوان تنها دانشگاه صنعتی استان تاسیس و شروع به فعالیت کرد. هم اکنون این مرکز شامل ۴ دانشکده می باشد.دانشگاه صنعتی ارومیه یک دانشگاه دولتی در شهر ارومیه، استان آذربایجان غربی است. و در سال ۱۳۸۵ تاسیس شده است.

در حال حاضر ۴۸۹۵ دانشجو و ۱۰۵ استاد در این مرکز مشغول فعالیت می باشند.بر اساس تحلیلهای انجام شده این مرکز تاکنون ۱۵۸۲ مقاله علمی در نشریات و همایشهای داخلی منتشر نموده است. علاوه بر این تاکنون ۱۰۸ مقاله معتبر بین المللی نیز از این مرکز استخراج شده است. اطلاعات و آمار دقیقتر از دانشگاه صنعتی ارومیه را می توانید در زیر مشاهده نمایید.در سال ۱۴۰۲ پژوهشگران دانشگاه صنعتی ارومیه بیشترین مقالات خود را با کلیدواژه های «جذب سطحی» و «شوک الکتروهیدرولیک» منتشر نموده اند.

رتبه بندی

در تازه‌ترین ارزیابی دانشگاه‌های جهان که توسط نظام معتبر رتبه بندی سایماگو انجام شده، ۱۵۴دانشگاه از کشور ایران موفق شده‌اند دراین نظام رتبه‌بندی قرار گیرند که دانشگاه صنعتی ارومیه رتبه ۷۴۲در جهان کسب کرده و در میان ۱۳ دانشگاه برتر صنعتی کشور قرار گرفته است.
گفتنی است موسسه سایماگو (Scimago) که در کشور اسپانیا قرار دارد و در زمینه تحلیل و ارزیابی اطلاعات علمی شهرت جهانی دارد، با همکاری موسسه الزویر از سال ۲۰۰۹ دانشگاه‌های جهان را بر اساس سه شاخص پژوهش با وزن ۵۰ درصد، نوآوری ۳۰ درصد و شاخص اجتماعی با وزن ۲۰ درصد ارزیابی می‌کند.

با استناد به رنکینگ اعلام شده از سوی پایگاه استنادی وبومتریکس، دانشگاه صنعتی ارومیه در جایگاه ۳۳۴۸ از بین ۳۱۰۰۰ دانشگاه در سرتاسر جهان و نیز جایگاه دوازدهم در بین دانشگاه های صنعتی کشور در سال ۲۰۲۱ قرار گرفت.

تصاویر دانشگاه

امکانات رفاهی

این‌‎​‎‎​ دانشگاه دارای دو خوابگاه که دوتا برای برادران و دوتا خواهران‌‎‌​‌​ می باشد. خوابگاه برادران: ۱-خلیلی:کارشناسی ۲-ایثار:کارشناسی ارشد خوابگاه خواهران: ۱-بهشتی:کارشناسی ۲-صدر:کارشناسی‌‎​‎‏‏ ارشد اتوبوس رایگان از دانشگاه به چهاراه دانشکده در دسترس می باشد.

دانشکده ها

  • دانشکده انرژی های تجدیدپذیر
    دانشکده فناوری های صنعتی
    دانشکده محیط زیست
    دانشکده فنی و مهندسی خوی

رشته ها

  • مهندسی تکنولوژی ساخت وتولید گرایش ماشین ابزار
    مهندسی تکنولوژی ساخت وتولید گرایش قالبسازی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    مهندسی مکانیک گرایش جامدات
    مهندسی مکانیک گرایش حرارت و سیالات
    مهندسی صنایع گرایش تولید صنعتی
    مهندسی شیمی گرایش صنایع پتروشیمی
    مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی
    مهندسی معدن گرایش اکتشافاتپ
    مهندسی برق گرایش الکترونیک
    مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار
    مهندسی صنایع گرایش صنایع
    مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی
    مهندسی عمران گرایش سازه
    مهندسی فناوری اطلاعات
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *